Minder rimpels in 5 minuten met Coolifting

                                                             

Gelderland primeur voor Doesburg bij Skin-Xperience: Coolifting Cryotherapie!

 

 

Wat is coolifting?

Coolifting Cryotherapie is de meest innoverende en snelle gelaatsbehandeling ooit. Het geeft onmiddellijk een liftend effect. Het verzacht en verheldert de huid, elimineert oppervlakkige rimpels, vermindert  diepliggende rimpels en geeft een blijvend jeugdig effect door intensieve collageen, elastine stimulatie en dermis regeneratie. Het verbetert de huidstructuur en huidkwaliteit. Na één enkele sessie van 5 minuten met coolifting ziet je huid er weer strak uit. Coolifting vermindert ook littekens.

De procedure verloopt veilig, pijnloos en zonder onbehaaglijk gevoel. Na de sessie is er geen speciale zorg vereist. Snel-rimpels-weg met coolifting is exclusief voor de regio Doesburg, Arnhem, Zutphen, Dieren, Doetinchem, Zevenaar.

 

Hoe werkt het?

CooLifting is een revolutionair gepatenteerd systeem om veilig, snel en doeltreffend een schokbehandeling uit te voeren op het gelaat. De CooLifting beautygun schiet onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een lage temperatuur op het gelaat in combinatie met een hoge concentratie aan geatomiseerde actieve werkstoffen.

Coolifting zorgt voor een diepe hydratatie, collageen en elastine stimulatie van de gezichtsweefsels. Dit zorgt voor een langdurig resultaat. De Coolifting Beautygun combineert CO2 huidverjonging met een infusie van hyaluron, peptiden en gehydroliseerde tarwe proteïnen. De Coolifting Beautygun is een intense behandeling van vijf minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging ingezet kan worden. Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging en stelt de behoefte aan een facelift jaren uit. Het is de snelste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden, geheel zonder chirurgie en risico.

 

De gezichtszones waar Coolifting Cryotherapie het meest effectief is

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt:
 
Paradoxale vaatbeweging:

Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

Cryoforese en baroforese:

 De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan buitengewoon toenemen.

Cryo-carboxytherapie:

De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

Thermische schok:

Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

 

 

  • Prijs van deze behandeling € 75 inclusief LLLT Coldlaserbehandeling  
  • Kuurbehandeling van 6 tot 8 sessies op aanvraag.
  • Wil je meer weten over deze behandeling of wil je direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

 

CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: skin-xperience.nl

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken