Nutricosmetics natuurlijke huidverjonging

Wat zijn nutricosmetics. Wat doen ze voor je en welke toegevoegde waarde hebben ze?

Onze huid is een levend weefsel en is veel meer dan zomaar het omhulsel van ons lichaam! Het is niet alleen ons visitekaartje, maar is ook een eerste verdedigingslinie tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een gezonde huid zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën, virussen en schimmels niet zomaar binnen kunnen dringen en we niet te snel uitdrogen, oververhit of juist onderkoeld raken. De huid bezit ook tastgevoel zodat wij dingen kunnen voelen en  bijvoorbeeld complexe handelingen met onze handen kunnen uitvoeren. Logisch dus dat we goed voor onze huid willen zorgen.

 

 

 De huid bestaat uit drie delen: de opperhuid, de lederhuid en het onderhuids bindweefsel.


De huid groeit van binnenuit en vernieuwt zich iedere 28 dagen. Dit is een natuurlijk proces. Voor dit natuurlijke vernieuwingsproces heeft de huid veel essentiële voedingsstoffen nodig die zij via onze voeding opneemt. Wanneer de huid te snel veroudert is er blijkbaar een gebrek aan goede voedingsstoffen om de huid in goede conditie te houden. Dit komt omdat ons lichaam een natuurlijk prioriteitenlijstje heeft.
 
Waarom krijgen we dan niet genoeg voedingsstoffen binnen?


Door verschillende factoren, zoals leefomstandigheden, eetgewoonten, medicijngebruik, stress en roken kan het zijn dat we te weinig voedingsstoffen binnen krijgen.
Om te  goed te kunnen functioneren en om te overleven hebben al onze lichaamsfuncties voeding en zuurstof nodig. De natuur heeft het zo geregeld dat de hersenen, hart, longen, organen, tanden, spieren en botten door het lichaam als eerste worden voorzien van de voedingsstoffen die we tot ons nemen.

Wanneer er bijvoorbeeld bepaalde tekorten aan bouwstoffen uit voeding zijn ontstaan worden deze als eerste gevoed en de rest niet. Onze huid en haren worden altijd als laatste voorzien van voedingsstoffen en vormen voor ons lichaam als het ware een sluitpost.  Zo kan het voorkomen dat onze huid te snel veroudert of gevoelig is voor huidaandoeningen.
 
Omdat we vanaf ons 30ste jaar jaarlijks collageen verliezen, vermindert ook het herstelproces en de elasticiteit van de huid. Ook voor dit proces zijn veel voedingsstoffen nodig.
 
Nutricosmetics zijn beautysupplementen die specifiek zijn gericht op het conditioneren van de huid. Door het natuurlijke prioriteitenlijstje van ons lichaam is voor een goed resultaat een werkzame dosering en een hoogwaardige kwaliteit van de supplementen noodzakelijk.
 
Collageen, elastine, vetten, andere nutriënten  en bijhorende (gezichts) behandelingen zijn van enorme toegevoegde waarde voor verbetering, verjonging en de algehele gezondheid van de huid. De beautysupplementen van LavieSage richten zich op huidbescherming, huidverbetering en huidproblemen en algemene gezondheid. Het anti-aging effect van deze producten is hoog en belangrijk omdat deze voedingsstoffen veelal niet vanaf de buitenkant door de huid kunnen worden opgenomen.


 
"Krijgt jouw huid voldoende voedingsstoffen?"

Nutricosmetics zijn beautysupplementen die specifiek zijn gericht op het conditioneren van de huid. Voor een goed resultaat is een werkzame dosering en een hoogwaardige kwaliteit noodzakelijk. LavieSage ontwikkelt Nutricosmetics, die langs de natuurlijke weg, via de binnenzijde, de huid kunnen verbeteren. Collageen en elastine stimulerende producten en behandelingen zijn van enorme toegevoegde waarde voor verbetering, verjonging en de algehele gezondheid van de huid.

 

"Met de collagenoson huidscan weten wij precies wat jouw huid nodig heeft"

Door een scan te maken met collagenoson huidscan weet je binnen enkele minuten wat de precieze staat is waarin je huid verkeert. Claims over een mooie huid maken is eenvoudig, maar meten is weten. Regelmatig voeren wij i.s.m. lavieSage een collagenoson huidscan uit. De huidscan werkt op basis van geluidsgolven, is 100% klantvriendelijk en gevoelsarm; hij wordt gemaakt aan de binnenzijde van de bovenarm.

Huidproblemen zoals een extreem droge of vette huid, acne en fijne lijntjes en rimpels ed, zijn eenvoudig en pijnloos te verhelpen. De collagenoson huidscan is een uniek apparaat. Het geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van je huid, ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien. De Collagenoson huidscanner is een medisch apparaat waarmee de kwaliteit en de dikte van de epidermis en dermis kan worden vastgesteld.
De metingen geschieden tot op 0,01 mm nauwkeurig. Naast de dikte van deze huidlagen kan ook heel duidelijk de samenstelling worden vastgesteld. Daarmee is te beoordelen of iemand een gezonde huid heeft, of juist een gebrek heeft aan collageen of andere bouwstoffen.

Opnamen met de collagenoson kunnen als het ware voorspellen hoe de huid er 5 of 10 jaar later zal uitzien. Maar net zo belangrijk is het om de samenhang tussen huidkwaliteit en de sterkte van onze botten aan te tonen. Wanneer een behandeling wordt gestart, kan na twee maanden een nieuwe meting worden uitgevoerd.

Wil je ook weten wat de precieze staat is waarin je huid verkeert? Neem dan gerust contact met ons op.

 


 
  
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: skin-xperience.nl

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken