Wie is Skin-Xperience?


Skin-Xperience Birgit Kruger is een schoonheidssalon in Doesburg voor mannen en vrouwen, waarbij wij als huidspecialist diverse gezichtsbehandelingen toepassen op het gebied van huidverjonging (anti-aging) en huidverbetering met zichtbaar goede resultaten. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een heerlijke, ontspannen gezichtsbehandeling, waardoor je huid weer een goede opfrisser krijgt.
Onze schoonheidssalon in Doesburg heeft een groot klantennetwerk in de regio’s Doesburg, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Zevenaar, Zutphen, Dieren en omstreken. 

Mijn opleiding heb ik in Duitsland voltooid op een van de meest bekende en vooraanstaande vakscholen van Duitsland; De "Vakschool voor dermatologische cosmetiek Christine Schrammek" in Essen (D). Skin-Xperience is aangesloten bij de brancheorganisatie HUIDspecialist®.HUIDspecialist_logo2.png

Wat doet een huidspecialist?


Een huidspecialist bij Skin-Xperience gaat verder dan een schoonheidsspecialist. Als huidspecialist slaan wij een brug tussen schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts.
Wij zijn vakbekwaam om diverse behandelmethodes te gebruiken voor een meer diepgaande huidverbetering en gericht advies bij het verminderen en voorkomen van diverse huidproblemen.

Skin Xperience behandelt niet alleen de huid van buitenaf, maar voorziet, indien nodig, de huid ook van de nodige voedingsstoffen van binnenuit.

BirgitKruger-ceo.png

Deze cijfers
spreken voor onze kwaliteit

0
Jaar ervaring
0
Klanten geven ons gemiddeld een
0
Algemene indruk van Skin-Xperience

ONZE DOELEN

Schoonheidssalon SkinXperience in Doesburg heeft zich als huidspecialist gespecialiseerd in cosmetische behandelingen die gebaseerd zijn op het zelf herstellend vermogen van de huid.

Onze doelstelling is om huidveroudering tegen te gaan en je huid zo lang mogelijk in goede conditie te houden. SkinXperience heeft meer dan 35 jaar ervaring in anti-aging en huidverbetering.

Aan de kwaliteit van de behandeling en persoonlijke aandacht wordt uiterste zorg besteed.

Met het verwijderen van oneffenheden en het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van collageen wordt je stralend oud. Daar heb je geen chirurg of botox voor nodig! Skin-Xperience biedt onder andere een natuurlijke facelift aan waarbij zonder operatie een jonger uiterlijk verkregen wordt.

ONZE WERKWIJZE

Als huidspecialist gaan wij een stap verder en bieden wij je een behandeling op maat aan! Tijdens een gratis en vrijblijvend consult bespreken wij je wensen, je vragen of huidproblemen en geven je gelijk tips en bruikbare adviezen.

Aan de hand van een gratis huidanalyse stellen wij op basis van jouw wensen een persoonlijk behandelplan op. Geheel vrijblijvend en zonder kosten.

In onze praktijk werken wij uitsluitend met hoogwaardige apparatuur en cosmeceuticals. De produkten van LOOkX en Janssen Cosmetics worden alleen aan dermatologen, cosmetische chirurgen, medische klinieken en huidspecialisten aangeboden.

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een heerlijke, al dan niet biologisch gecertificeerde, ontspannen gezichtsbehandeling, waardoor je huid weer een goede opfrisser krijgt.

LOOkX DERMA SKINCARE

LOOkX Skincare producten zijn ontwikkeld in Europa's beste laboratorium in Zwitserland. LOOkX Skincare komt tegemoet aan diverse huidbehoeften om allerlei huidproblemen effectief te behandelen, met behulp van actieve ingrediënten, de laatste innovaties en wetenschappelijke kennis.
De actieve ingediënten helpen niet alleen het aanzien van de huid te verbeteren, maar beïnvloeden ook de huidvernieuwende processen die plaatsvinden in de diepere lagen van de huid.

JANSSEN COSMECEUTICALS

Janssen Cosmetics was het eerste Duitse cosmeuceutical bedrijf dat verzorgingsproducten op de markt bracht waarin het beste uit de farmaceutische industrie en de cosmetica werd verenigd. De cosmeceuticals van Janssen Cosmetics zijn gebaseerd  op meerdere hoogst effectieve en efficiënte actieve bestanddelen. De kwaliteit van de producten wordt ondersteund door wetenschappelijke productontwikkeling, dermatologische tests en werkzaamheid. Er zijn maar weinig merken in Nederland die aan deze strenge eisen voldoen.

MEER WETEN?Bekijk onze behandelingen

Bekijk de mogelijkheden

CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop: Gezonde Huid Shop

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:30 - 18:00

Woensdag: 09:30 - 18:00

Donderdag: 09:30 - 18:00

Vrijdag: Gesloten

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken