SkinXperience gezonde shop voor de huid.

   

Birgit Kruger; Een gezonde huid. Mijn passie!                                                                                                                                                                             

 

Natuurlijk wil je een mooie gezonde huid! Wie wil dat nou niet, want een mooie gezonde huid beschermt je tegen invloeden van buitenaf en ondersteunt de natuurlijke reiniging van het lichaam. Een mooie gezonde huid weerspiegelt ook je gezondheid en zeker niet onbelangrijk......het is ook nog eens je visitekaartje. Daar wil je goed voor zorgen want door gebruik te maken van de juiste, op de huid afgestemde huidverzorgingsproducten, kun je veel bereiken. 

Wellicht koop je vaak (soms dure) huidverzorgingsproducten. Soms lees je het etiket, maar vaak ook niet. Je gaat er immers van uit dat de aangeboden producten goed zijn voor je huid en bovendien weet je niet waar je op moet letten bij de aankoop van een product.

Maar is dat wel zo? Zijn alle producten eigenlijk wel zo goed voor je huid? De cosmetica-industrie voert maar al te graag allerlei perfecte marketingcampagnes uit om jou te verleiden dure huidverzorgingsproducten voor het gezicht te kopen, maar een duur of populair merk is niet altijd beter.

Via huidscans is soms goed te zien dat de huid ook “onzichtbaar’ beschadigd kan zijn. Veel huidproblemen ontstaan door het gebruik van "verkeerde" huidverzorgingsproducten. Uit onderzoek is gebleken dat 4 op de 5 vrouwen niet de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt wat kan kan leiden tot jeuk, irritatie, eczeem, gevoelige huid, een onreine of vette huid of zelfs tot vroegtijdige huidveroudering. In veel huidverzorgingsproducten zijn vaak stoffen toegevoegd die onnodige of irriterende bestanddelen bevatten. Het is daarom niet gemakkelijk om de juiste huidverzorgingsproducten te vinden. Zeker niet als je bedenkt dat het aanbod van cosmetica artikelen nog bijna dagelijks toeneemt.

                                                                                                                                                                                                                                                          

"Iets wat de moeite waard is om te bezitten, is de moeite waard  om ervoor te zorgen"

 

                                                                  

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar een mooie gezonde huid krijg je niet voor niets. Daar moet je echt wel wat voor doen. Het kan best lastig zijn om tussen alle wirwar van aangeboden producten het juiste product voor je huid te vinden. Vaak denken we ook dat aan goede huidverzorging een hoger prijskaartje hangt. Dat is lang niet altijd het geval.


De Gezonde Huid Shop test en selecteert al haar producten.

 

Het idee achter de Gezonde Huid Shop is eind vorige eeuw ontstaan uit passie voor de huid en gezond ouder worden. Anti-aging gaat niet alleen over het krijgen van een mooie, egale, gezonde huid, maar ook over goed in je vel zitten, gezondheid en vitaliteit.

 

Daar kun je dan ook niet vroeg genoeg aan beginnen. “Schoonheid” (lees anti-aging) kun je op alle leeftijden omarmen en gaat veel verder dan een goede crème. Ook de verzorging van binnenuit verdient onze aandacht. De huid heeft meer dan alleen een buitenkant. Daar heb je naast de juiste mindset ook goede ondersteunde producten voor nodig.

De Gezonde Huid Shop test al producten eerst zelf en selecteert op basis van ingrediënten en werkzaamheid. 

  

Het vertragen van het verouderingsproces en gezond ouder worden

 

Natuurlijk ontsnapt niemand aan het ouder worden. Dat hoeft ook niet, maar de manier waarop dit gebeurt, heb je wél zelf in de hand. Het advies is dan ook: Koop goede huidverzorging zonder onnodige toevoegingen, ken je huidtype en zorg voor een uitgebalanceerde voeding met voldoende vitamines, mineralen, spoorelementen, vetzuren en aminozuren.

Wist je dat je met een jaarlijkse professionele detox je huid ook een flinke boost kunt geven?

De aangeboden producten in de Gezonde Huid Shop zorgvuldig door mij geselecteerd. Alle producten zijn 100% vrij van parabenen, minerale oliën, siliconen, zeep, SLES, SLS en sulfaat en bevatten geen agressieve reinigingsmiddelen. Biologische huidproducten worden uitsluitend aangeboden met een eco keurmerk en onze nutricosmetics (voeding voor de huid) zijn in staat daadwerkelijk de huid te bereiken.

Ik wens je veel plezier en succes. Heb je advies nodig, neem gerust contact met mij op.

Gezonde groet,

Birgit Krüger                                                                                                 

 


 


De Gezonde Shop voor huid en lichaam - Gezonde-Huid-Shop!

 

CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: skin-xperience.nl

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken