Rosacea behandeling.

SkinXperience is een schoonheidssalon in Doesburg die vrouwen en mannen behandelt met rosacea. Bij al onze huidproblemen, geeft de huidspecialist gericht advies en behandelt ook rosacea klachten.

Wat is rosacea?

Rosacea is een chronische huidaandoening in het gezicht en kenmerkt zich door een felrode kleur van de wangen en de neus. Bij Rosacea is er sprake van een verhoogde doorbloeding die leidt tot roodheid en bulten, vooral in het gezicht. Rosacea is te herkennen aan de kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes (papels) en puistjes (pustels). De aandoening kan lijken op acne, de bekende jeugdpuistjes. Het komt echter meestal voor bij volwassenen vanaf het 30e levensjaar.

Wat zijn de oorzaken van Rosacea

De oorzaak van Rosacea is niet bekend. Rosacea wordt sterk beïnvloed door voeding. Onderzoeken wijzen uit dat schimmels een eventuele oorzaak kunnen zijn. Sterk gekruid voedsel, geraffineerde suikers, alcohol, verzadigde vetten, transvetten kunnen rosacea verergeren. Sommige geneesmiddelen die corticosteroïden (bijnierschors- hormonen) bevatten, kunnen zelfs rosacea veroorzaken of verergeren, zowel door inwendig gebruik als bij toepassing op de huid. De ernst van rosacea wordt veelal beïnvloed door uitwendige factoren, zoals zonlicht, warmte, verkeerde huidverzorgingsproducten en sommige geneesmiddelen.

Rosacea behandeling

Een Rosacea behandeling kan effectief zijn, maar Rosacea kan maar zelden definitief genezen. Eerst moet de huid tot rust worden gebracht. Een gezichtsbehandeling van SkinXperience is erop gericht om de rosacea rustig te houden, de roodheid te verminderen en de huidconditie te verbeteren. Naaldloze mesotherapie en een  coldlaser behandeling kunnen irritaties die geassocieerd zijn met rosacea, eczeem of acne elimineren. Daarnaast kan met speciale huidproducten, zoals het gebruiken van goede voeding voor de huid met Nutricosmetics van LaViesage de rosacea goed onder controle worden gehouden. Hierdoor zal de rosacea er aanzienlijk beter uit gaan zien en uw huid zal prettiger aanvoelen.

Gratis consult aanvragen >>>>


Maak nu een afspraak voor een gratis consult, zodat we kunnen vaststellen welke mogelijkheden er voor u zijn en welk resultaat u kunt verwachten van een rosacea behandeling.


 
“Wij kunnen je helpen om rosacea te verminderen”

CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:30 - 19:00

Woensdag: 09:30 - 19:00

Donderdag: 09:30 - 19:00

Vrijdag: 09:30 - 19:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken