Online HUID specialist

 

     

Lieve klanten,

Ja we mogen weer aan het werk!

Vanaf 11 mei mogen schoonheidsspecialisten – onder voorwaarden zoals uitgewerkt in het COVID-19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten - weer behandelingen geven. Dit maakte het kabinet bekend tijdens een persconferentie op 6 mei. 

  • Ik heb besloten mijn deuren weer te openen vanaf  dinsdag 19 mei voor Huidverbeterende - Wellness en Coolifting behandelingen vanaf 60 minuten. (mogelijk inclusief verven, harsen en epileren)
  • Door de verplichte en tijdrovende reiniging en ontsmetting van de salon na iedere klant  kan ik afspraken voor losse modules zoals verven, harsen en epileren vanaf 16 juni uitvoeren. Graag hiervoor je begrip. 

Maar voor het zover is zal ik mijn agenda vanaf 18 maart, de dag van de sluiting en annuleringen, opnieuw moeten indelen. Met veel klanten heb ik in de beginfase geen nieuwe afspraak kunnen maken doordat het volstrekt onduidelijk was, per wanneer ik weer zou kunnen starten.


Bovendien moet ik met de herindeling van mijn agenda rekening houden met de veiligheidsvoorschriften van het R.I.V.M. en veiligheidsadviezen van de A.N.B.O.S. De regels, voorschriften en adviezen voor de schoonheidsspecialiste zijn deze week pas door de betreffende instanties goedgekeurd.  Door deze regels en adviezen kan ik minder klanten op een dag indelen.

In de komende dagen zal ik met mijn klanten met wie ik tussen 18 maart t/m 19 mei een afspraak had gemaakt (en deze heb moeten annuleren), opnieuw contact opnemen. Zodra er meer nieuws is zal ik dat op deze pagina kenbaar maken.

Ik ben blij om jullie straks in mijn salon weer te mogen verwelkomen. 

Lieve groetjes,

Birgit Kruger

 

Het maken van afspraken

Voor het maken van een afspraak kun je mij bereiken via Whatsapp  06-82189649/ Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / of gewoon bellen: 0313-476372.

 


 

 

 

 

 

CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: skin-xperience.nl

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken