MANxperience. Een gezonde huid, jouw visitekaartje! Relax en ontspan!

Steeds meer mannen vinden een gezonde huid belangrijk!

Het spreekt voor zich dat mannen, net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk willen. Huidverbetering, anti-aging en huidverzorging voor mannen, anti-aging is in deze tijd voor velen een uiting van een gezonde levensstijl. Een gezonde, gladde en zuivere huid is een visitekaartje; hoe beter we er uit zien, hoe beter we ons zullen voelen.

SkinXperience heeft veel ervaring met de mannenhuid. Daarin maken we gelijk het verschil. Mannen voelen zich thuis. Wij onderhouden graag een persoonlijke band met onze klant en nemen alle tijd om te informeren over mogelijke huidproblemen en huidverzorging voor mannen. Geen roze handdoekjes, een goed advies en gebruik van producten en behandelingen die speciaal zijn afgestemd op de huid èn de wensen van de man.

Expertise met de mannenhuid.

SkinXperience heeft niet alleen veel ervaring met de verzorging van de mannenhuid maar ook in het behandelen van huidproblemen en huidverbetering. We nemen de tijd om je te adviseren over de behandeling die het beste bij jou past. Wij bieden alle behandelingen van SkinXperience aan op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en anti-aging zoals:

“Ontdek de gezichtsbehandeling voor mannen; SkinXperience MAN”

Direct een afspraak maken!

 

 

CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop: Gezonde Huid Shop

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:30 - 18:00

Woensdag: 09:30 - 18:00

Donderdag: 09:30 - 18:00

Vrijdag: Gesloten

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken