specialisaties-850.jpg

Specialisaties

Skin-Xperience is gespecialiseerd in MSP (MicroSkinPolish) - coldlaser of LLLT - microdermabrasie - naaldloze meso-therapie coolifting en cosmetische bindweefselmassage. Niet alleen het vakmanschap legt de basis voor een mooie gezonde huid. Ook gebruikte technieken en apparatuur spelen een belangrijke rol bij huidverbetering.


Het gebruik van apparatuur ten behoeve van je schoonheid is niet altijd zonder risico en kan het eindresultaat behoorlijk beïnvloeden. Kies daarom altijd voor een goed getrainde behandelaar die werkt met kwalitatief hoogstaande apparaten en technieken.

De huidspecialist van Skin-Xperience is Medcos® gecertificeerd en heeft zich gespecialiseerd in verschillende technieken zoals MicroSkinPolish (MSP), naaldloze mesotherapie, microdermabrasie, coldlaser behandelingen en de cosmetische bindweefselmassage.

Zodoende zijn wij in staat de meest uiteenlopende problemen aan te pakken. Tot voor kort dachten we dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Nu weten we dat een gecertificeerd Medcos® Partner ook een geweldig resultaat kan bereiken. 

IEDERE HUID IS ANDERS

Iedere huid is anders.Daarom voorzien wij je graag van een GRATIS SkinFacts huidscan. Zo weten wij precies wat jouw huid nodig heeft. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden zodat wij de behandeling hebben die past bij jouw huid en wensen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden. Met veilige en bewezen technieken en lichaamseigen producten garanderen wij voor zichtbaar resultaat! 

Maak een afspraak

Skin Xperience

Birgit Kruger
De Breide 5, 6983HG Doesburg
Tel: 0313 476 372
CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: skin-xperience.nl

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken