header-home-2.jpg

Relax en Ontspan

  • Huidverbetering in combinatie met welzijn en ontspanning!

Vermoeidheid en stress, wie kent het niet. Soms wil je gewoon even ontspannen en genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling. Neem een moment voor jezelf en geniet van onze ontspannende en verzorgende gezichtsbehandelingen.
 
Naast het gebruik van op de huid afgestemde hoogwaardige producten maken we bij een Relax en Ontspan (90 minuten) behandeling gebruik van een heerlijke ontspannen klassieke gezichtsmassage.

Zo'n klassieke gezichtsmassage tijdens een gezichtbehandeling levert vele voordelen op. Het stimuleert niet alleen de bloedsomloop, het kan ook je hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen. 

Een regelmatige professionele gezichtsmassage is zeker geen overbodige luxe, want onze levensstijl, erfelijkheid, voeding en externe factoren zoals de zon en het milieu hebben dagelijks een grote invloed op de gezondheid van onze huid. Factoren als stress, vermoeidheid laten onze huid verbleken en werken rimpels en "uitzakkingen" in de hand.

Met een Relax en ontspan behandeling krijgt je huid weer een heerlijke oppepper en zal er na 1 behandeling weer mooi, gezond en ontspannen uitzien. 

Bij regelmatige behandeling zal de kwaliteit van je huid er steevast duurzaam op vooruitgaan en is het beter bestand tegen ongewenste invloeden van buitenaf.
 

Maak een afspraak

Skin Xperience

Birgit Kruger
De Breide 5, 6983HG Doesburg
Tel: 0313 476 372
CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop: Gezonde Huid Shop

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:30 - 18:00

Woensdag: 09:30 - 18:00

Donderdag: 09:30 - 18:00

Vrijdag: Gesloten

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken