huidverjonging-850.jpg

Huidverjonging of anti-aging

De meest effectie duurzame huidverjonging of anti-ging kan worden bereikt wanneer alle huidlagen, inclusief het onderhuids bindweefsel worden gestimuleert en gevoedt. Dit kan alleen worden bereikt door een combinatie van cosmetica, apparatuur en technieken en voeding voor de huid in de vorm van nutricosmetics.


Vanaf ons 30ste levensjaar vermindert het herstelproces van de huid en verliezen we langzaam de elasticiteit van de huid en collageen. Omdat de huid zich elke 30 dagen vernieuwt is het mogelijk deze natuurlijke vorm van (huid)veroudering af te remmen door ons te voeden met goede voedingsstoffen en nutriënten.

Door externe factoren kunnen er soms tekorten aan voedingstoffen ontstaan waardoor de huid door het lichaam niet kan worden voorzien van alle voedingstoffen die het nodig heeft. Dit komt omdat al onze lichaamsfuncties voeding en zuurstof nodig hebben om goed te kunnen functioneren.

Ons lichaam heeft een natuurlijk prioriteitenlijstje.
De hersenen, hart, longen, organen, tanden spieren en botten zullen door het lichaam het eerst worden voorzien van de voedingsstoffen die we tot ons nemen. Wanneer er tekorten aan voedingstoffen zijn, worden deze als eerste gevoed en de rest niet. Onze huid en haren worden altijd als laatste voorzien van voedingsstoffen en vormen voor ons lichaam dus een sluitpost.

Aan de buitenkant kunnen we dus vaak zien en voelen wat we van binnenuit aan voedingsstoffen tekort komen. Om je huid gezond te houden of te krijgen is het belangrijk je lichaam te voorzien van voldoende voedingstoffen.

IEDERE HUID IS ANDERS

Iedere huid is anders.Daarom voorzien wij je graag van een GRATIS SkinFacts huidscan. Zo weten wij precies wat jouw huid nodig heeft. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden zodat wij de behandeling hebben die past bij jouw huid en wensen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden. Met veilige en bewezen technieken en lichaamseigen producten garanderen wij voor zichtbaar resultaat! 

Maak een afspraak

Skin Xperience

Birgit Kruger
De Breide 5, 6983HG Doesburg
Tel: 0313 476 372
CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: skin-xperience.nl

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken