slide2-3.jpg

HUIDVERBETERING

Een gezonde huid voelt glad, zacht en soepel aan bevat voldoende vocht en kenmerkt zich door een goede doorbloeding. Ze houdt bepaalde bacteriën tegen, zendt bij irritatie een signaal naar het centraal zenuwstelsel, reguleert temperatuurverschillen, absorbeert UV-straling en beschermt ook tegen onverwachte schokken en stoten.


Met vakmanschap, ervaring, gebruikte technieken en kwalitatief hoogwaardige apparatuur en producten leggen wij de basis voor een mooie en gezonde huid.
De huidspecialist van Skin-Xperience is aangesloten bij vakorganisatie de HUIDspecialist® en is Medcos® gecertificeerd. Wij kunnen de meest uitlopende problemen duurzaam, veilig en vertrouwd aanpakken. 

SkinXperience heeft meer dan 35 jaar ervaring met huidproblemen en huidverbetering. Aan de kwaliteit van de behandeling en persoonlijke aandacht wordt uiterste zorg besteed. 

Voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen maken wij, afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft, gebruik van Janssen Cosmeceuticals of Medik8. Prijslijst

 

IEDERE HUID IS ANDERS

Iedere huid is anders.Daarom voorzien wij je graag van een GRATIS SkinFacts huidscan. Zo weten wij precies wat jouw huid nodig heeft. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden zodat wij de behandeling hebben die past bij jouw huid en wensen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden. Met veilige en bewezen technieken en lichaamseigen producten garanderen wij voor zichtbaar resultaat! 

Maak een afspraak

Skin Xperience

Birgit Kruger
De Breide 5, 6983HG Doesburg
Tel: 0313 476 372
CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: skin-xperience.nl

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken