slide2-3.jpg

HUIDVERBETERING

Een gezonde huid voelt glad, zacht en soepel aan bevat voldoende vocht en kenmerkt zich door een goede doorbloeding. 


Ze houdt bepaalde bacteriën tegen, zendt bij irritatie een signaal naar het centraal zenuwstelsel, reguleert temperatuurverschillen, absorbeert UV-straling en beschermt ook tegen onverwachte schokken en stoten.

De huid bezit als grootste orgaan een heel eigen afweermechanisme dat bescherming biedt tegen deze negatieve omgevingsinvloeden en stress. Maar dit afweermechanisme werkt niet altijd perfect, met huidirritaties en vroegtijdige huidveroudering als gevolg.
Het is dan ook belangrijk om de afweersterkte van de huid te verbeteren. Alleen een gave huid die al deze beschermende functies probleemloos kan vervullen is de sleutel tot een sterke, resistente en schone huid. Een gezonde mooie huid is voorzien van een natuurlijke barrière die haar beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Doordat wij in onze praktijk gebruik maken van cosmeceuticals van Janssen Cosmetics zijn we in staat iedere huid weer gezond, glad, soepel te maken zodat deze is voorzien van een natuurlijke barrière die haar beschermt tegen vochtverlies en lichaamsvreemde stoffen van buitenaf.

IEDERE HUID IS ANDERS

Iedere huid is anders.Daarom voorzien wij je graag van een GRATIS SkinFacts huidscan. Zo weten wij precies wat jouw huid nodig heeft. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden zodat wij de behandeling hebben die past bij jouw huid en wensen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden. Met veilige en bewezen technieken en lichaamseigen producten garanderen wij voor zichtbaar resultaat! 

Maak een afspraak

Skin Xperience

Birgit Kruger
De Breide 5, 6983HG Doesburg
Tel: 0313 476 372
CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: skin-xperience.nl

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken