Medik8-acne.thumb.jpg

HUIDPROBLEMEN

Soms heeft de huid meer nodig om af te rekenen met bijvoorbeeld Vroegtijdige huidveroudering  - Acne - Eczeem  - Couperose  - Rosacea -Pigmentvlekken Extreem droge huid of Huidverslapping. Om voor de behandeling een goed resultaat te bereiken is het noodzakelijk de huid te voorzien van de juiste op de huid afgestemde ingrediënten, die niet irriteren. 


Medik8 heeft ruim 40 jaar ervaring in onderzoek naar huidverzorging en productformulering. Het daagt zichzelf niet alleen uit om uitstekende producten te vervaardigen maar is ook toegewijd aan het doorbreken van grenzen. Onlangs nog introduceerde Medik8 de R.Retinoate. Een wetenschappelijke doorbraak in anti-aging en huidverbetering.

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten en maakt hierbij gebruik van de beste ingrediënten in de juiste sterktes met bewezen resultaat. De producten zijn 100% zeepvrij - SLES, SLS en sulfaatvrij - Geen agressieve reinigingsmiddelen - 100% vrij van parabenen. 

Doordat wij in onze praktijk gebruik maken van deze “groene cosmeceut icals” van Medik8 zijn we in staat iedere huid weer gezond, glad, soepel te maken zodat de huid weer is voorzien van een natuurlijke barrière die haar beschermt tegen vochtverlies en lichaamsvreemde stoffen van buitenaf.

 

Medik8

IEDERE HUID IS ANDERS

Iedere huid is anders.Daarom voorzien wij je graag van een GRATIS SkinFacts huidscan. Zo weten wij precies wat jouw huid nodig heeft. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden zodat wij de behandeling hebben die past bij jouw huid en wensen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden. Met veilige en bewezen technieken en lichaamseigen producten garanderen wij voor zichtbaar resultaat! 

Maak een afspraak

Skin Xperience

Birgit Kruger
De Breide 5, 6983HG Doesburg
Tel: 0313 476 372
CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: skin-xperience.nl

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken