biologische huidvernbetering-850.jpg

Biologische natuurlijke huidverbetering

In onze praktijk maken wij uitsluitend gebruik van biologisch EcoCert gecertificeerde natuurcosmetica van Eco Cosmetics. Met deze certificering ben je er zeker van dat je huid wordt voorzien van de beste en meest zuivere ingrediënten die de natuur ons heeft gegeven.


Eco Cosmetics producten komen uit de schatkamer van de natuur. De natuur biedt alles wat de menselijke huid goed doet. Eco Cosmetics heeft haar bijzondere kennis van kruideningrediënten gecombineerd met moderne recepten, zachte productiemethoden en betrouwbaar kwaliteitsmanagement. Alle Eco Cosmetics producten zijn  gecertificeerd volgens de strikte EcoCert richtlijnen voor natuurlijke cosmetica. Gezichts- en lichaamsverzorgingsseries, haarverzorging, baby en kind verzorgingsproducten, evenals mond- en tandverzorging maken het assortiment compleet. De natuurlijke huidverzorging van Eco Cosmetics beschadigen je huidbarrière niet.

Eco Cosmetics uit de schatkamer van de natuur.

IEDERE HUID IS ANDERS

Iedere huid is anders.Daarom voorzien wij je graag van een GRATIS SkinFacts huidscan. Zo weten wij precies wat jouw huid nodig heeft. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden zodat wij de behandeling hebben die past bij jouw huid en wensen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden. Met veilige en bewezen technieken en lichaamseigen producten garanderen wij voor zichtbaar resultaat! 

Maak een afspraak

Skin Xperience

Birgit Kruger
De Breide 5, 6983HG Doesburg
Tel: 0313 476 372
CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: skin-xperience.nl

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken