header-home-2.jpg

3. Huidverjonging of anti-aging

De meest duurzame huidverjonging of anti-ging kan worden bereikt wanneer alle huidlagen, inclusief het onderhuids bindweefsel worden gestimuleert en gevoedt. Een combinatie van hoogwaardige cosmeticaproducten* (cosmeceuticals), technieken en voeding voor de huid zoals nutricosmetics* maakt dit mogelijk.

Vanaf ons 30ste levensjaar vermindert het herstelproces van de huid en verliezen we langzaam de elasticiteit van de huid en collageen. Omdat de huid zich elke 30 dagen vernieuwt is het mogelijk deze natuurlijke vorm van (huid)veroudering af te remmen door de huid te voeden met voedingsstoffen en nutriënten die jouw huid nodig heeft.

Nutricosmetics


Bij iedere vorm van veroudering, dus ook bij die van de huid, spelen vrije radicalen een belangrijke rol. Vrije radicalen zijn agressieve moleculen die allerlei “goede” moleculen aanvallen en afbreken, waardoor onder meer pigmentvlekken of andere huidonregelmatigheden ontstaan.

Door anti-oxidanten in te zetten, kunnen vrije radicalen worden geneutraliseerd en kan het (huid)verouderingsproces worden vertraagd. Daarom spelen anti-oxidanten ook bij huidverbetering een belangrijke rol.

Anti-oxidanten in de vorm van voedingssupplementen kunnen helpen de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtverontreiniging. Maar ook van binnenuit kunnen anti-oxidanten de gezondheid van de huid ondersteunen.

Effectieve Cosmeceuticals

Cosmeceuticals zijn cosmetische samenstellingen die het midden houden tussen cosmetica en farmacologische producten. Maar niet alle cosmeceuticals zijn hetzelfde, aangezien hun effectiviteit niet per se wetenschappelijk is aangetoond.

Skin-Xperience kiest daarom bewust voor LOOkX Derma Skincare en Janssen Cosmeceuticals. Productlijnen met zeer goede resultaten voor de hoogst mogelijke kwaliteiten met bewezen resultaat, zonder irritatie! 

De producten zijn 100% zeepvrij - SLES, SLS en sulfaatvrij - Geen agressieve reinigingsmiddelen - 100% vrij van parabenen. Medik8 wordt uitsluitend verkocht door professionals.


                                                                                                         

Maak een afspraak

Skin Xperience

Birgit Kruger
De Breide 5, 6983HG Doesburg
Tel: 0313 476 372
CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: skin-xperience.nl

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken