biologische huidvernbetering-850.jpg

Biologische natuurlijke huidverbetering

In onze praktijk maken wij uitsluitend gebruik van biologisch natrue gecertificeerde natuurcosmetica van SantaVerde. Met deze certificering ben je er zeker van dat je huid wordt voorzien van de beste en meest zuivere ingrediënten die de natuur ons heeft gegeven.


SantaVerde bestaat alleen uit pure aloe vera plantsappen, olien, zachte kruidenmelanges en waardevolle plantenextracten – en geen druppel water. De Aloe vera is afkomstig van eigen velden in Andalusië.
Aloë vera ondersteunt niet alleen het voortdurende regeneratieve (verouderings)proces van onze huidcellen, maar fungeert ook als een belangrijk reservoir van voedingsstoffen met hoge beschikbaarheid voor de nieuwe jonge cellen. Aloë vera is ultra hydraterend voor de huid en zit boordevol vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, antioxidanten, enzymen en de specifieke polysacharide (Aloverose). Deze zijn zeer waardevol en werkzaam voor onze huidverzorging.

SantaVerde Aloe Vera’s hebben een zeer hoog gehalte Aloverose, 1,200 mg/l vergeleken met de gemiddelde waarde in de markt, die 400 mg/l is. Hoe hoger het Aloverose gehalte hoe hoger de nutriënten, zoals vitaminen, mineralen en aminozuren.

SantaVerde

IEDERE HUID IS ANDERS

Iedere huid is anders.Daarom voorzien wij je graag van een GRATIS SkinFacts huidscan. Zo weten wij precies wat jouw huid nodig heeft. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden zodat wij de behandeling hebben die past bij jouw huid en wensen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden. Met veilige en bewezen technieken en lichaamseigen producten garanderen wij voor zichtbaar resultaat! 

Maak een afspraak

Skin Xperience

Birgit Kruger
De Breide 5, 6983HG Doesburg
Tel: 0313 476 372
CONTACT

Skin Xperience

Birgit Kruger

De Breide 5, 6983HG Doesburg

Tel: 0313 476 372

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web: skin-xperience.nl

 

 

OPEN

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

. Zoeken